Om oss

Kundeservice

Vi har troen på at fornøyde kunder er den beste markedsføringen, og hos oss er kundens ønsker i fokus, uavhengig av hvor krevende og stor jobben er.

Tilgjengelighet

Vi har fokus på å være tilgjengelig for våre kunder. Vi er opptatt av å alltid yte god kundeservice og derfor tar vi telefonen hver dag, hele året for å hjelpe våre kunder.

Fagkunnskap

Når vi er på befaring ønsker vi å dele av vår kunnskap og fungere som en god rådgiver slik at våre kunder blir fornøyde med våre innstallasjoner.

Om oss

Moss Varmepumpe Installasjon og Service er en videreføring av firmaet Peter Black Installasjon og Service. Firmaet Peter Black Installasjon og Service var en anerkjent og respektert aktør innen salg, installasjon og service av varmepumper i Moss og omegn fra 2005 til 2017. 1. Juni 2018 ble firmaet kjøpt opp av Moss Varmepumpe Installasjon og Service.

Bilde av service på varmepumpe - Moss varmepumpeinstallasjon og service Moss - Varmepumpe

Hvordan jobber vi?

Vi i Moss Varmepumpe Installasjon og Service selger og monterer Panasonic varmepumper, og kommer gjerne på en befaring for å finne den beste varmepumpen for deg. Vi tilbyr komplette varmepumpe løsninger og er opptatt av å ha våre kunders tillitt. Vi ønsker å fungere som en god rådgiver slik at våre kunder blir mest mulig fornøyde med de anskaffelser og installasjoner vi gjør. Vi holder til i Moss, og betjener private- og bedriftskunder i hele Østfold og sørlige del av Akershus.

Våre tilbakemeldinger fra MittAnbud

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle