Tjenester

Hvorfor velge varmepumpe?

Riktig valg og plassering av varmepumpe vil gi deg flere fordeler enn billigere strømregning. Riktig rådgivning ved valg av varmepumpe er viktig. Ring oss for å diskutere dine behov, og vi kommer gjerne på en gratis befaring.

Vi er din fagmann inn varmepumpe, vi tar på oss alt innen installasjon og service av luft / luft varmepumper og air-condition for private og bedrifter.

Moss Varmepumpe er en autorisert forhandler og har markedets beste varmepumper fra Panasonic.

Vi har muligheten til å skreddersy tilbud som gir deg den mest optimale og lønnsomme varmepumpe løsningen, og som vi installerer helt ferdig for deg.

Ønsker du å lese mer om varmepumper? Alt du som forbruker trenger å vite om varmepumper står på www.varmepumpeinfo.no.

Installasjon

Fra og med 01.03.2013 ble det ulovlig for privatpersoner å montere selv. Om man skulle ønske å montere en varmepumpe må du kontakte en profesjonell forhandler som er sertifisert innen montering av varmepumper.  Prosessen med å montere opp en varmepumpe blir derfor litt mer kostbar. Vi i Moss Varmepumpe Installasjon og Service er F-gass sertifiserte (Noe som alle varmepumpemontører må være) og Novap godkjente (Kvalitetstemplet), noe som gjør at du får det du betaler for.

Service

Hvorfor er det viktig med service? Å kjøpe en varmepumpe, få den montert og kose seg i et varmt hus. Er det alt? Nei. En varmepumpe bør akkurat som en bil ha regelmessig service.

Når du kjøper en varmepumpe bør den, akkurat som en bil, ha regelmessig service. Vi anbefaler at dette blir gjort ca. annet hvert år. Regelmessig service vil sikre at varmepumpen din gir høy virkningsgrad, gir best mulig effekt og har lengre livslengde.

Vi vil kjøre en temperaturkontroll både for varme- og kjøledrift, kontrollere strømforbruket og arbeidstrykk, i tillegg til en visuell sjekk av alle kjølerør og koblinger. Vi vil også rengjøre innedelen med avfettingsmiddel, samt rengjøre utedelen.
En vanlig service tar mellom 45 minutter til 1 times tid per varmepumpe.

Priser for service:

1 stk. service: 2000,- 2 stk. service 3600 3 stk. service 4900,- 4 stk. service 6200,-.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle